Persoane interesate

miercuri, mai 07, 2008

unu la mana...

e doar un titlu, nu-l luati ca atare!
ada, te mananc cand te vad. mi-ai luat ideea d articol. acea treaba primita la chiosc in seara de inviere inca mai zace pe la mine prin camera in speranta de a fi scanata si postata. am sa dau si un citat din ea:
"Sarbatoarea Invierii Domnului
sa va aduca in suflet
incredere, lumina, iubire, speranta.

Sfintele zile de Paste sa va gaseasca
mai buni, mai plini de dragoste,
cu inima calda si deschisa.

Sa aveti parte de sanatate si mult bine!

Sarbatori fericite!

Dr. Adrian Popescu
Presedinte
PRM Vrancea"

am sa pus mai sus o poza care seamana destul de bine cu cea dupa felicitarea primita. e trist, dar in ziua de azi toti umbla cu tot felul de marlanii in speranta ca astfel vor mai castiga ceva. nu sunt credincioasa, nu ma impresioneaza, dar totusi, se folosesc de un lucru care pentru altii reprezinta divintatea absoluta de care nu trebuie sa-ti bati joc.
ada, am sa-ti raspund la cateva intrebari. la care pot... am sa le delimitez intr-un fel si sper ca voi toti sa intelegeti.
  1. Marian Oprisan este taticul orasului Focsani, ceea ce implica faptul de uz al orasului. Acest domn poate folosi orasul cum vrea muschiuletul lui.
  2. Marian Oprisan poate sa-si puna materialele electorale unde vrea el.
  3. Marian Oprisan plateste pentru afisele acelea imense puse pe blocuri, sau cel putin asa plateau campaniile publicitare (ex. Coca-Cola, Orange, Vodafone, Mirinda, Orangina etc.)
  4. Marian Oprisan este un marlan/hot/libidinos/om politic etc., deci isi permite multe
  5. Marian Oprisan si nu numai sunt mai marii orasului si ei cred ca pozitia lor de bad boys ii convinge pe toti ca el si cu echipa lui de la PSD (Prosti Senili si Debili) sunt cei mai buni pentru orasul nostru.
 Chiar si in Panciu se realizeaza o campanie dura, gen: PSD a castigat Panciu! adevarul e ca sloganul asta m-a dat atat de tare pe spate incat m-a lasat intradevar rece.

Dar revin la articolul tau:
DADAISM = Curent cultural şi artistic nonconformist şi anarhic îndreptat împotriva rutinei în viaţă, gândire şi artă, dezvoltat plenar între 1916 şi 1923 şi înfiinţat în Zürich la 6 februarie 1916 de poetul de origine română Tristan Tzara, căruia i s-au alăturat, la început, scriitorii Hugo Ball şi Richard Hülsenbeck şi artistul plastic Hans Arp, apoi pictori ca: românul Marcel Iancu, Francis Picabia, Marcel Duchamp(S.U.A.), Max Ernst, Kurt Schwitters (Germania), etc.

In manifestul acestei miscari, ”Dada”, se vorbeste despre o cautare a unei extreme limite a divorţului dintre gândire şi expresie, contrazice totul, neagă totul, ridicând nihilismul şi mistificarea la rangul de principii supreme: abolirea logice, dansul neputincioşilor creaţiei: dada; /…/abolirea arheologiei: dada; abolirea profeţiilor: dada; abolirea viitorului: dada; credinţă indiscutabilă în fiecare zeu produs imediat al spontaneităţii: dada . /…/Marele secret este aici :gândirea se face în gură…Apriori, dada pune înaintea acţiunii şi înainte de tot: Îndoiala. Dada se îndoieşte de tot.(T. Tzara).

PRIOR = (conform DEX) adj.invar. (Rar) Cel dintâi (în timp sau la rând). Titlul unui înalt magistrat în vechile oraşe-republici italiene (Florenţa, Roma etc.). Superior al unei mănăstiri catolice.

APRIORI = Înaintea oricărei experienţe, înainte de fapte, în mod aprioric.

Si tu, Ado, sa taci din gura ca nu toti de varsta ta sau de varsta mea citesc Kant... acum zau... poate tu esti un copil de geniu... sau geniu in devenire. so... shhh!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu