Persoane interesate

joi, noiembrie 27, 2008

de ce? de exemplu...

cele mai frumoase creiere pot fi descrise in multe feluri... este o carte... dar sunt si cei de care chiar iti pasa. lasam cartea la o parte pentru ca nu sunt licentiata in a face recenzii. daca vreti autor am sa va spun ca este scrisa de silviu gherman si atat.
i-am zis lu dogg... ca o sa scriu despre el... dar nu stiu ce sa scriu. si i-am zis si lui asta. i-am citit blogul si cred ca o sa-i fac si reclama gen http://spikeyhairwithsoap.blogspot.com/

apoi... m-am gandit sa spun ca el este tipu de-a plecat in italia... si face 17 ani in aprilie si iubeste tipu.. dar nu intram in detalii... dogg asta era baiatu ala de-ti zicea "mrrr mah!" si radeai pe burta, iti zicea "iti spaaarg muia!" si iar radeai pe burta... si daca radeai prea mult iti frigea una gen "ce-ai mah? ti-a H?" si nici acum nu am o explicatie pentru acel "H", oricum este o chestie ce tine locul la diferite chestii gen: foame, cacare, sex, fumat, baut & co. era amuzant cand se imbata, era amuzant cant iti povestea ceva. era amuzant cand il vedeai prin oras. si mai amuzant e faptul ca ne-am batut atat de tare... si ca l-am dezbracat in plina iarna si i-am luat hanoracu lui cu un petec pe spate ce-i tinea locul gegii, si l-am lasat intr-un alt hanorac si el zicea ca nu ii e frig, desi crapau pietrele p afara. acum acest baiat nu-l mai vezi prin colonel, pe la teatru, nu-l mai vezi tremurand pe frigul de afara, pentru ca s-a dus la naiba, tocmai la sapunoasa in italia ma-sii :-w si mi-e ciuda.
acum e alt tip... e mai matur... da tot mi-e drag si ma amuz extraordinar cand vorbim in gluma pe messenger he! si vorbim serios cand trebuie.

dar gata! cam atat de dogg.. pt k...

semnat, eu!