Persoane interesate

sâmbătă, octombrie 27, 2007

Festival sau maxi-bodega?

Vin, bere, mici, manele, muzica lame, ursulescu, populara, fum, tarabe, romanes, cocalari, branzari, fesuri, suveniruri, betiveala, amnezie, prena, tusin, iarba, pahare, sticle, must, friptura, bratari, bacinscki, oprisan, masini, politie, furfuze….totally lame…
It starts with… nu conteaza… sunt bani irositi degeaba, betiveala la maxim… nu sunt comunista…doar ma afirm… am participat si eu la manifestarea concetatenilor mei, sincera sa fiu nu prea imi amintesc lucruri exceptionale, decat imbulzeala si chestii asemanatoare (baie de oameni). Nu mi se pare distractive sa merg, sa fiu bruscata, buzunarita, agresata de vanzatorii ambulanti si altele si altele. M-as multumi cu o manifestare mai putin zgomotoasa si ceva mai cu stil… am ramas devota colacilor secuiesti…din tara alaturata (Korond) si nici mustul nu a fost mai prejos, pacat k stomacul meu nu-l agreaza. Trecand peste aceste detalii picante… ma indrept spre scena, o adevarata rampa a lansarii starurilor romanesti de-a dreptul penale…carora nu le e frica de playback. Peste tot vezi furfuze fataindu-se asemeni dansatoarelor proaste din barurile de la periferie… tineri dornici de afirmare alaturi de sticle cu licoarea vietii…carne re-re-folosita…de parka am fi intr-un ciclu de reciclare… chestii expirate and dirty stuff… am trecut din procesul de mega-modernizare direct in bodega in aer liber. Este foarte funny dealtfel sa-i vezi pe acei moshulici valsand spre casa pe “as mai bea un paharel”. E o pierdere de vreme pt noi astia care nu vrem sa ne traim viata…=))…si o adevarata evadare pt cei care-si petrec viata intre maldare de harti, ore stresante de munca…sefi imbecili &co. orasul este paralizat, e toamna fratilor… am intrat cu pasi repezi in uniune. N-are logica…e tarziu…aberez…prea multa confuzie…prea putine cuvinte… festivalele e cu stil in Romania, este foarte in trend…=))
Inchei pe manifest….”Ai inteles tu vreodata pustii de pe strada? Te-ai batut tu vreodata la un colt de strada? Ai stat tu vreodata cu mine fata in fata ? Sa vezi si sa intelegi ceea ce sunt…Cine te crezi tu sa-mi spui ce sa fac, Ce drept ai tu sa-mi spui ce sa imbrac, Cine te crezi tu sa-mi spui cum sa gandesc, Ce drept ai tu sa-mi spui cum sa traiesc. CINE PLM ESTI TU ? Te-ai gandit tu vreodata ca vrem egalitate? Te-ai gandit tu vreodata la libertate? Stii doar sa urlii si sa te feresti Atunci cand tu ne intalnesti? CINE PLM ESTI TU ?