Persoane interesate

luni, iunie 23, 2008

afaceri pentru barbati

In fiecare femeie trebuie sa existe dorinta de rasfat. Nu conteaza ca este tipul femeii de afacere, dominanta, neastamparata, nepasatoare s.a.md. toate acestea au in comun acele dorinte. Ele vor un tratament din partea voastra, barbatii mileniului 3, isi imagineaza ca sunt tinute in puf, ca nu sunt parasite dupa prima noapte petrecuta cu voi, ca li se aduce micul dejun la pat si tot felul de gesturi cat mai frumoase din partea voastra, care le arata ca voi chiar tineti la ele si ca nu vreti sa le faceti rau, pentru ca asta suntem noi femeile.
In schimb, pentru fiecare femeie in parte exista un minim de risc, de data aceasta am sa aleg femeia-cariera, descrierea e simpla, nu o vezi oriunde, dar se remarca instantaneu: imbracata elegant, stapana pe sine, mereu cu telefonul in mana, caci in orice moment i se poate ivi in program o sedinta importanta sau un contract de parteneriat cu un posibil investitor strain, acesta este rolul ei, sa fie o afacerista.
Notiunea timpului pentru ea este foarte importanta, o ora stabilita este una dintre legile importante oricarui afacerist, fie femeie, fie barbat. Daca ai inceput o relatie cu aceasta doamna trebuie sa fii tu insuti un afacerist. Un loc select, muzica in surdina, meniuri frantuzesti, ar fi calea sigura catre succes si asigurarea unui “contract” intre tine si ea. Daca preferi un film, intelege ca sub fatada ei sobra se ascunde o femeie sensibila si ai putea sa o impresionezi ducand-o la unul dintre acele filme clasice, gen “Pe aripile vantului”, “Pretty woman”, “Dans murdar”, “Fantoma”, “Titanic”, “Toamna in New York” etc., sunt filmele acelea in care protagonistii sunt partasii unor iubiri profunde si finalul poate sa fie sau nu fericit.
Intr-o relatie cu o astfel de femeie trebuie sa tii minte ca fiecare clipa petrecuta alaturi de domnita afacerista inseamna o promovare in relatie, care necesita o mica atentie din partea ta, oferai placeri minuscule, mesaje de dragoste succinte si siropoase in acelasi timp, comprimati iubirea intr-un biletel micut si un trandafir rosu, ca simbol al pasiunii tale pentru ea. Profita de orice zi pentru a face cu adevarat ocazii speciale, fii imprevizibil! Uneori, un pahar de vin rosu si dulce, poate face minuni, ce-ar fi “7 pacate”, fii pasional, oferai clipe tandre, dar si momente mai salbatice, aratai ca poti fi un adevarat cocktail din ceva demonic si ceva angelic. 
Te asigur ca astfel ii poti demonstra ca si tu te pricepi la afaceri, dar nu orice fel de afaceri, ci acelea ale dragostei...