Persoane interesate

vineri, februarie 01, 2008

ce fel ar fi....:-?

ce fel ar fi dak spriteul ar fi verde si nu incolor? dar sucul d portocale? si dak rosul de la semafor ar fi tot verde si verdele sa fie mov? ce-ar fi sa fie multa lume verde... asemeni ierbii?? oh iarba... dulce iarba....8->.... ma faci sa levitez... sa te imaginezi stand p o campie verde... cu iarba verde... nu va ganditi departe... ce-ar fi? sa stai si sa meditezi la verdele nemuririi? sa stai sa te gandesti la lucruri verzi? ce-ar fi mah?

azi mergeam spre colonel cu o sticla de sprite in stanga si in dreapta cu lavinia... da... vorbeam de verde... si cat de verde este spriteul... dar nu... nu continutul, ci sticla, oh.... d c? d c esti incolor, oh dulce sprite intepator... de-ai fi verde, ce ar fi? dar nu e...:-<

oh verde... verde iti dau.... ;)

link (citeste mai intai apoi clicuieste)

De data asta am sa fiu scurt, dar nu ma pot abtine sa nu postez un mic mesaj ce l-am primit azi pe YM... si suna cam asa:

Cum sa sperii pasagerul care sta pe scaunul de langa tine in avion sau in tren: 1. scoate-ti laptopul din geanta2. deschide-l lent de tot..3. porneste-l4. verifica faptul ca nesimtitul de langa tine urmareste ecranul5. deschide pagina de internet care o folosesti in mod normal 6. inchide ochii si ridica capul spre cer..7. respira profund si... 8. da click pe link

5 (cinci)



M-am trezit razand... colegul de camera, mult mai somnoros ca mine a tipat ca trebuie sa dam de mancare la vaca. Inteleg, vaca mereu ne da lapte, de aceea avem o dimineata de "milioane" ...vine acus caldura, sper sa nu mulgem lapte batut! Anyway, se apropie urmatorul examen, luni seara pe la 18, si citind printre randuri cu speranta sa retin ceva, macar care-i numele profesoarei, in fiecare dimineata ma inchin la acea icoana, in speranta ca anul acesta nu vor mai fi probleme, caci stiu prin ce am trecut anul trecut (si sa va dau un sfat: un an de facultate se poate invata intr-o luna :D) ... oricum, nu vreau sa povestesc efectele secundare de dupa acea luna... Ma duc sa-mi fac rugaciunea apoi cu mare tragere de inima, sa citesc ceva, din noua mea carte de valoare trasa proaspat la xerox si proaspat scapata/spalata in noroi... lasa ca-o pune mama la masina de spalat. Buna dimineata!