Persoane interesate

joi, noiembrie 01, 2007

bucuria de dupa....



si asa se incheiara si cele 4 zile de betiveala...



toti focsanenii se intoarsera mahmuriti acasa....dupa ploaia mocaneasca din ultima zi...dar si din cauza frigului suprem.



multumim domnului bacinschi, multumim domnului oprisan, pt k ei au fost sufletul petrecerii din piata unirii.multumim pentru trotuarele europene, pe care, cu parere de rau, trebuie sa recunosc ca nu ne mai putem desfasura mersul national romanesc....multumim pentru minigropitzele imense...multumim pentru spatiile verzi-maro... fara ei...focsaniul ar fi trist!



focsaneni festivalul s-a terminat de mult, cei cu salubritatea au muncit cu drag si spor la curatarea orasului, traficul infernal si-a revinit la cursul sau, lumea parca munceste mai cu drag si mai cu spor. doar automatul de cafea mai zace pravalit in centrul orasului langa impunatorul morcov...ma scuzati....obelisc. saracul, era plin de boabe de cafea, lapte stricat si cate si mai cate. si chiar nu pot intelege...cum poate zacea o astfel de masinarie in fata primariei???trecura deja 4 zile de la petrecerea luxorianta...si nu a deranjat p nimeni. si asta din cauza indiferentei ce pluteste zilnic in magnificul si divinul oras "Focsani"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu