Persoane interesate

joi, ianuarie 31, 2008

Bine am venit...



Si ca sa-mi urez bun venit, pe langa treburie mele obisnute de zi cu zi, am avut placerea de a primi un mesaj pe YM de la colega de blog sa batem palma spre a fi amandoi moderatori la creearea blogului... Asa ca, galop si inainte, amandoi calare, mergem mai departe in postari, administrare, si cine stie ce ne mai trece prin cap. Daca tot e nebunie la mana a 2-a, nu inseamna ca eu sunt acela ce-i la mana a 2-a :D avem drepturi egale, totodata respect si cum spuneai si tu "ne bazam"
In fine, sa terminam cu metaforele... in continuare voi scrie trei cuvinte promitatoare care banuiesc ca va afecta de acum blogul: voi mai scrie :D

floricele pe campii...

ioi doamne, am facut-o si p asta... mi-am luat cateva zile vacanta... m-am odihnit. pe 24 ne-am unit si tot asa. asta-i rezumatul!

incep cu inceputul: pe la scoala toate-s noi si vechi is toate, merge inainte cu sau fara noi si noi o ducem bine. primul semestru s-a terminat... de pe 24 pana p 28 am avut maxi-week-end....ceea ce mi-o prins d minune...aku s-o sfarsit si scoala pt putin timp. ma mai duc maine, imi inchei repede socotelile si sunt free pt o sapt =)) toata treaba e k ne-am unit. au venit multe celebritati in orasul-vama... mi-am vazut si taticul orasului mai de aproape ceea ce m-a umplut enorm de viata. am asistat la cresterea si expandarea culturii emo-punk. am fost si la un majorat.. in fine de azi gata... mnda... ce sa mai scriu. mi-am pierdut pana si inspiratia... nimic nu mai am. comentarii sunt multe... dar n-am ce zice... =))

ma si amuz asa d mine pt k in 2 sapt km asa... am facut foarte multe lucruri demne de respect... in fiecare zi o ard kt mai vivace. ma intalnesc seara d seara cu oameni foarte culti, ne exprimam opinii impartim pumni in gura ne purtam ca cei mai adevarati oameni de pe pamant.

tot azi m-am hotarat sa inmultesc echipa de redactare, sa zic asa, i-am propus unui bun prieten sa participe si el la blogareala asta. sa ne spuna si el asa cam cum e prin iasi si ce face el zilnic k student la medicina... si chestii...;)

in concluzie, pana la urmatoarea scriere ("arhaic" vorbind) va salut si cu tot respectul inchei si luna ianuarie a anului 2008...:)